Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Openscape Voice

Openscape Voice

Openscape Voice (Hipath 8000) - aplicatie deschisa de voce - un adevarat SIPserver ce accelereaza comunicarea, creste colaborarea si imbunatateste desfasurarea afacerii...

2N Easy Gate Fax

2N Easy Gate Fax 2N EasyGate Fax este pentru un canal analogic GSM/3G, interfata fiind o modalitate de comunicare ce ofera utilizatorului oportunitatea de a face economii cu apelurile catre retelele GSM/3G.

Este conceputa pentru companiile mici si mijlocii. Daca este conectata la un PBX si la un PC(LAN), 2N EasyGate poate fi utilizata pentru Voce, Date prin GPRS, SMS si transmisie analogica de fax-uri.

2N EasyGate ofera functionalitatea solutiilor mobile pe linie fixa. Deasemenea poate fi folosita de catre POS-uri pentru platile cu card bancar.

Datorita functiei CLIP (ETSI FSK) puteti vedea numarul apelantului pe display-ul telefonului dvs.

2N EasyGate ofera tuturor utilizatorilor retelei interne (LAN) de a trimite si receptiona SMS-uri cu ajutorul aplicatiei 2N - SMS Server.

2N Easy Gate Fax

Mesajul de confirmare pentru trimiteri poate fi obtinut automat. Conexiunea GPRS permite acces la e-mail si internet.

Este adesea utilizat ca si solutie de back-up pentru conectare la Internet pentru firmele mici sau ca solutie de internet unica pe vapoare sau localitati izolate.

Interfata este prevazuta cu un conector pentru trimitere 2N EasyGate Fax (conectorul verde din poza alaturata). Acesta face posibila trimiterea unui SMS predefinit dupa activarea unei semnalizari externe.

Aceasta interfata analogica GSM / 3G poate fi utilizata in zonele in care un exista linii telefonice ale operatorilor clasici si nici surse de alimentare - poate fi alimentata de la orice baterie de 12 V (ex. Energy bank - optional) lucru ce face ca interfata sa devina independenta si mobila.

Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE