Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Openscape Voice

Openscape Voice

Openscape Voice (Hipath 8000) - aplicatie deschisa de voce - un adevarat SIPserver ce accelereaza comunicarea, creste colaborarea si imbunatateste desfasurarea afacerii...

Openscape Xpressions

Openscape Xpressions este o solutie de Mesagerie Unificata ce combina urmatoarele servicii: voice mail, mesagerie unificata, mesagerie instant, prezenta, conferinte audio si web, fax-mail, e-mail si SMS intr-un singura platforma Windows 2003 sau 2008 server.

Datorita arhitecturii client /server modulare si scalabile aceasta solutie se potriveste perfect cu cerintele de comunicare ale oricarui tip de companie, fara a fi nevoie a achizitiona tot setul de facilitati.
Solutia poate fi extinsa prin adaugarea de facilitati necesare fara a afecta functionalitatea, ceea ce o face foarte flexibila. Pentru o afacere ce are nevoie de o solutie care sa functioneze cu sistemul telefonic existent, OpenScape Xpressions este solutia ideala de comunicatii unificate "out-of-the-box".

Este de asemenea potrivita pentru a fi folosit ca si voice mail pentru companii mari precum si solutie de comunicatii unificate pentru acele companii ce doresc imbunatatirea solutiilor existente de comunicatii unificate.
Este cu adevarat "OPEN" - suporta conectivitate cu orice PBX de pe piata si nu necesita schimbari in infrastructura de telecomunicatii existenta. In plus functioneaza cu cele mai cunoscute servere de email.

Un singur sistem OpenScape Xpressions poate suporta simultan mai multe servere de email. Solutia ofera chiar si serviciul integrat de fax sau poate lucra cu servere de fax externe. Facilitatea de fax mail permite fiecarui utilizator sa trimita si sa primeasca fax-uri folosind clientul de mail.La receptia unui fax acesta va sosi in casuta de mail sub forma de atasament in format tif sau jpg.
Transmiterea de fax se poate face ca si transmiterea unui e-mail sau ca si imprimarea unui document din orice aplicatie de Office.

Companiile pot utiliza serverul de Xpressions pentru functiile de mail - independent de alte servere de mail ca si mail intern sau Internet mail.
Prin conectarea unei interfete GSM la server-ul de Xpressions poti trimite usor si rapid SMS-uri din clientul de mail - Microsoft Outlook, Lotus Notes, Netscape Comunicator.
Conferinte audio si web se pot initia foarte usor din Outlook si Lotus Notes, numarul participantilor difera in functie de sistemul de comunicatii la care este legat serverul pina la 200 participanti intr-o singura conferinta.

Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE