Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Openscape Voice

Openscape Voice

Openscape Voice (Hipath 8000) - aplicatie deschisa de voce - un adevarat SIPserver ce accelereaza comunicarea, creste colaborarea si imbunatateste desfasurarea afacerii...

HiPath 4000

Platforma de comunicatii IP pentru companii medii si mari

Astazi, comunicatia reprezinta mai mult decat telefonie. Daca vreti sa fiti in pas cu vremurile trebuie sa va ganditi la viitor. HiPath 4000, sistemul IP in timp real de la Siemens conceput pentru companii medii si mari combina avantajele comunicatiilor bazate pe tehnologie IP cu fiabilitatea si performantele sistemelor de comunicatii cu comutatie de circuite. Cu HiPath 4000 puteti alege dintr-o uriasa gama de posibilitati de comunicare si de extindere, asigurand in acelasi timp investitiile.
HiPath ofera urmatoarea tehnologie : comutare de pachete sau comutare de circuite care pot fi utilizate separat sau impreuna in functie de ceea ce aveti nevoie. Cu HiPath va puteti alege propriul mod de comunicare. In fond o singura solutie nu va fi potrivita pentru toate companiile, dar pentru fiecare companie exista solutia potrivita.

Schimbarile succesive in domeniul telecomunicatiilor au loc in acelasi mod in care au fost introduse comunicatiile bazate pe digitalizarea vocii. Cand este vorba de dezvoltarea comunicatiilor, apogeul il reprezinta convergenta dintre voce si date. Acest lucru decurge din nevoia de a transporta vocea prin retele de date economice si de inalta calitate. Mai mult decat atat, unificarea comunicatiillor de voce si date da nastere unor noi posibilitati pentru optimizarea activitatilor din lumea afacerilor. Cu HiPath, veti lua calea evolutiei sigure. Valoarea investitiilor existente este asigurata, iar dezvoltarea mediului de afaceri se va face intr-o infrastructura bazata pe tehnologia IP. In plus, costurile convorbirilor vor scadea prin transferul catre IP a comunicatiilor de voce-date.

Portofoliul HiPath include o arhitectura de comunicatii care va uni retele diferite. Intr-o platforma cu arhitectura de interconectare si de distributie, precum HiPath 4000, aveti acces la:
  • Aplicatii mobile si multimedia
  • Terminale pentru punctele de lucru flexibile si de inalta performanta cum ar fi familia Optipoint
  • Interconectari inovative si solutii de management


HiPath 4000 combina beneficiile comunicatiilor bazate pe IP cu fiabiliatatea si securitatea sistemelor de comunicatii clasice. Platformele IP pot fi instalate in orice mediu. Eficienta arhitecturii distribuite este data de administrarea centralizata a componentelor acesteia. Din momentul in care aplicatiile sunt instalate ele pot fi utilizate de catre toti angajatii firmei.
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE