Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Hipath 3500

Centrala telefonica Hipath 3500

Sistem 19" rack, Maxim 60 canale (ISDN/analogice - in functie de tara), Maxim 48 interioare digitale, Maxim 192 statii IP HiPath Cordless cu 7 statii de baza 32 telefoane DECT ...

Fax Server

Un Fax Server trimite si receptioneaza fax-uri dinspre si inspre reteaua dvs. Deasemenea face si o arhivare electronica a fiecarui fax trimis sau receptionat economisind astfel hirtie, cartuse pentru imprimanta sau fax, intretinere, timp, spatiu si nu in ultimul rind bani.

De ce ai avea nevoie de asa ceva ?

Fax Server aduce companiei dvs economii de timp si bani.

Un mic calcul: Sa presupunem ca in compania dvs se trimit 15 fax-uri pe zi. Lasind la o parte timpul necesar listarii documentului, deplasarea la fax, cautatul si formarea numarului unde doriti sa transmiteti faxul, asteptarea ca faxul sa fie transmis si arhivarea sa, trimiterea unui fax dureaza in jur de 5 minute. Aceasta inseamna 75 minute pentru fiecare zi lucratoare, adica in 240 zile lucratoare din an consumam 18.000 minute = 300 ore = 37.5 zile pe an. Pentru a calcula acum rapid in cat timp Fax serverul intoarce investitia facuta, tot ce trebuie sa stiti este citi bani costa o zi lucratoare in compania dvs.

Fiabilitate

Pentru dvs fax-urile sunt importante, trebuiesc trimise repede, fax-urile primite pot fi comenzi ce trebuiesc onorate imediat. Sunt multe solutii de Fax Server bazate pe aplicatii soft ce ruleaza pe un PC in LAN. Instalarea acestor solutii este de obicei groaie si consumatoare de timp.

Faxurile trimise si receptionate sunt salvate pe hard disk-ul intern propriu al Fax Serverului. Dupa ce sunt salvate, acestea pot fi:
  • Trimise automat catre o adresa de mail
  • Listate pe o imprimanta de retea daca este necesar
  • Arhivate si vizualizate cu ajutorul aplicatiei Fax Server Access
  • Toate cele de mai sus

Fax Serverul scoate hirtia din faxuri. Receptionati faxuri pe o linie normala de fax si Fax serverul le arhiveaza si le redirectioneaza catre o adresa specifica de mail automat. Sute de faxuri pot fi memorate fara consum de hirtie, fara a se degrada. Trimiterea si receptionarea de faxuri se face de la PC-ul de pe birou.

Fax Servers pentru linie analogica

Fax Server Uno Fax Server Uno
Fax server pe un singur canal dedicat companiile mici si uz personal.
FeaturePhone 175 Fax Server IP
Fax Server pe un singur canal ce trimite si receptioneaza faxuri prin LAN.
Call Recorder Single Fax Server Octo / Quarto
Solutia flexibila de Fax server cu 1 - 8 linii pentru orice tip de afacere


Fax Server pentru linii ISDN

Fax Server ISDN Fax Server ISDN
O adevarata solutie de Fax Server pentru clientii exigenti.
Fax Server PRI Fax Server PRI
Cu posibilitatea de transmitere a 23.000 faxuri in 24 de ore, este din clasa de top.
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE