Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Hipath 3500

Centrala telefonica Hipath 3500

Sistem 19" rack, Maxim 60 canale (ISDN/analogice - in functie de tara), Maxim 48 interioare digitale, Maxim 192 statii IP HiPath Cordless cu 7 statii de baza 32 telefoane DECT ...

Openscape Contact Center

OpenScape Contact Center Enterprise este o solutie multimedia integrata de Contact Center ce ofera facilitati de rutatare in functie de abilitati, pentru contact centere medii si mari, cu pina la 1500 de agenti activi intr-o singura locatie. Multiple servere de Openscape Contact Center pot fi legate in retea fizica sau virtuala marind capacitatea pina la 7500 agenti activi.

Indiferent ca este vorba de de trafic de incoming sau outbound, intr-o singura locatie sau mai multe sau integrat cu solutia dvs de CRM, OpenScape Contact Center va ofera facilitatile de care aveti nevoie.

Conceptul - rezolutie de la primul contact

Calitatea serviciilor companiilor sunt din ce in ce mai mult evaluate de catre clienti pe baza experientei pe care o au in contactul lor cu infrastructura Contact Center-ul, si prin urmare, relatiile cu clientii si experienta de management nu este limitata la expresia "hit and forget" in contactul cu clientii.

Practic fiecare client este singurul judecator al conceptului - rezolutie de la primul contact - " intrebarea sau problema clientului este rezolvata Intr-un apel": Solutia se adreseaza in special companiilor ce doresc imbunatatirea serviciilor adresate clientilor si solutionarea cit mai rapida a problemelor clientilor la primul contact si a fost proiectat pentru a ajuta companiile prin:
  • Imbunatatirea Satisfactiei Clientului
  • Cresterea veniturilor companiei si loialitatea clientilor
  • Cresterea productivitatii companiei
  • Cresterea eficientei companiei si reducerea costurilor

Multi-site Networking

OpenScape Contact Center Enterprise ofera optional posibilitatea de a lega mai multe locatii in retea pentru optimizarea rutarii dupa competente si a mentine echilibrul intre numarul de apeluri si agentii disponibili in fiecare locatie, oferind in acelasi timp monitorizare in timp real si posibilitatea de a unifica raportarea pentru toate site-urile.

Multitenancy - Multicompanie

OpenScape Contact Center Enterprise ofera optional licenta de MultiCompanie ce permite utilizatorului optiunea de a crea Companii separate securizat si independente intr-un singur Contact Center. Fiecare Companie isi poate administra individual propriul call center.

Asigura continuitatea afacerii cu Redundanta sistemului

Riscul unei posibile defectiuni poate administrat eficient cu capabilitatea de redundanta la cald a Openscape Contact Center. Incepand cu echipamentul instalat in fiecare site si pana la suportul distribuit geografic aceasta solutie poate fi configurata pt a iesi in intampinarea nevoilor companiei dvs. Acest lucru va sigura ca nici un apel intrare sau iesire sau mail nu va fi pierdut, raportarea este asigurata in toata reteaua, administrarea este minimizata prin sincronizarea transparenta a mutarilor si schimbarilor. Toate acestea mentin functionarea afacerii dvs. si clientii satisfacuti chiar si in cazul unor defectiuni.

Openscape Contact Center
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE