Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Hipath 3500

Centrala telefonica Hipath 3500

Sistem 19" rack, Maxim 60 canale (ISDN/analogice - in functie de tara), Maxim 48 interioare digitale, Maxim 192 statii IP HiPath Cordless cu 7 statii de baza 32 telefoane DECT ...

Openscape Video

Solutie de videoconferinta ce imbunatateste colaborarea si reduce cheltuielile

Intr-o piata globala, colegii de munca si clientii sunt imprastiati in toate colturile lumii. Acest lucru poate fi benefic pentru afacere insa nu este intotdeuna bine pentru colaborare, intilnirile face-to-face fiind consumatoare de timp, costisitoare, si cu impact asupra poluarii produse - amprenta de carbon a companiei.

Companiile sunt acum sub presiunea de a reduce emisiile poluante si a cheltuielilor cu deplasarile. Insa in acelasi timp se intensifica competitia si este o nevoie mai mare ca oricind pentru imbunatatirea colaborarii si luarea mai rapida a deciziilor. Acestea sunt noile provocarile aparute in lumea afacerilor.

Raspunsul este OpenScape Video de la Siemens Enterprise Communications - prima solutie de videoconferinta unificata oferita de un singur furnizor.

O solutie HD bazata pe standardul SIP pentru companiile mari, care impreuna cu OpenScape UCServer, OpenScape Video integreaza HD video, desktop PC video, voce si prezenta intr-o singur si puternic mediu de comunicare cele face pe ambele accesibile si avantajoase.

Prin oferirea de rezolutii video HD de 1280 x 720 pixels la 30 frames pe secunda, OpenScape Video este capabil ca participanti sa para la marime naturala. Acest lucru combinat cu microfonul ce are capabilitati HD cu reducerea ecoului ofera senzatia ca te afli in aceasi camera cu interlocutorii oriunde s-ar afla acestia in lume.

Beneficii

Reducerea costurilor - ndatorita faptului ca ruleaza pe retele IP se elimina necesitatea folosirii conexiunilor costisitoare ISDN.Deasemenea se poate conecta si cu echipamente ale altor provideri ceea ce va scuteste de costurile legate de inlocuirea echipamentelor existente. Adaugati la aceasta timpul si costurile ce pot fi reduse prin evitarea intilnirilor personale, OpenScape Video poate avea o reala influenta cind trageti linie.

Cresterea colaborarii - fata de sistemele traditionale de videoconferinta, cu OpenScape Video nu este dificil sa planifici o videoconferinta. Acest lucru inseamna ca orice coleg cu telefon fix/mobil poate fi introdus intr-o audioconferinta initiata ad-hoc, chiar si colegii ce nu se afla in birou pot fi introdusi in conferinta cu telefonul mobil sau soft-clientul de pe PC. Integrarea cu Serverul de OpenScape Unified Communications ofera posibilitatea ca terminalele video sa fie parte din lista de Prezenta ca si adresa de mail, mobilul, telefonul de pe birou.Aceasta inseamna ca puteti beneficia de imbunatatirea colaborarii, rapiditatea in luarea deciziilor si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor. Cu abilitatea de a avea intilniri "virtuale", problemele pot fi rezolvate mult mai eficient si proiectele se desfasoara mult mai bine astfel incit angajatii dvs isi pot utiliza timpul mult mai eficient.

Reducerea poluarii - prin eliminarea calatoriilor, OpenScape Video poate fi un factor important ce va ajuta in protejarea mediului - iar ce este bun pentru mediu este bun si pentru afacerea ta.OpenScape Video

OpenScape Video este disponibil in urmatoarele variante:

  • VHD 600 - include o camera video HD, un telefon de conferinta si un codec ce poate lega pina la 6 locatii intr-o videoconferinta. Acesta are posibilitatea de conectare a 2 monitoare si 2 camere video pentru apelare. Poate fi util in cazul in care se doreste face o prezentare pe un monitor si a vedea participantii la intilnire pe cel de al doilea monitor.
  • VHD 400 - include aceleasi componente ca si VHD 600, dar se poate lega doar cu pina la 4 locatii
  • VHD 100 - este o solutie punct la punct, alcatuita din camera video HD, microfon si codec pentru a permite convorbiri unu - la - unu sau pentru a intra intr-o videoconferinta gazduita de VHD 400 sau VHD 600 sau chiar alt echipament de video confeinta al altui furnizor


Suplimentar - Aplicatia PC OpenScape UC Application Desktop Client - un soft client SIP ce suporta apeluri voce si video, lista prieteni, prezenta si mesagerie instant - IM.

OpenScape Video
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE