Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Hipath 3500

Centrala telefonica Hipath 3500

Sistem 19" rack, Maxim 60 canale (ISDN/analogice - in functie de tara), Maxim 48 interioare digitale, Maxim 192 statii IP HiPath Cordless cu 7 statii de baza 32 telefoane DECT ...

Openscape Voice

Openscape Voice (Hipath 8000) - aplicatie deschisa de voce - un adevarat SIPserver ce accelereaza comunicarea, creste colaborarea si imbunatateste desfasurarea afacerii, accelerarea comunicarii, cresterea colaborararii si imbunatatirea desfasurarii afacerii cu singura aplicatie de voce din lume ce este complet integrata si oferita ca parte a solutiei complete de Comunicatie Unificata.

In lumea afacerilor sa aduci vocea si datele intr-o singura solutie cu ajutorul produselor convergente IP prezinta foarte multe avantaje. Dar acum capata sens mai mult ca niciodata. Deoarece cu Openscape Voice - Siemens este capabila sa ofere nu doar siguranta unei solutii din clasa operatorilor cu facilitati si functionalitatea unui sistem de comunicatii foarte mare, dar si accesul la solutiile integrate de comunicatie unificata.

Acum denumite Aplicatii de voce deschise, Openscape Voice se potriveste perfect pentru companiile foarte mari in cautarea unei solutii globale pentru afaceri, companii multi-nationale si companii foarte mari cu structura descentralizata ce doresc integrarea acestora intr-o singura retea de comunicatii. Openscape Voice iti ofera solutia ideala prin integrarea retelelor operatorilor, companiilor, a celei de acasa precum si retelele cu si fara fir deasemenea. Acest lucru creaza un domeniu unificat ce se ridica la nivelul impus de tehnologia de astazi lucru pe deplin realizat de Comunicatiile Deschise.

Cu ajutorul lui Openscape Voice compania dvs. poate poate imbunatatii procesul de afaceri, mari procesul decizional obtinind profitul de care compania are nevoie.

Openscape Voice

Mai bine pentru afacere
Openscape Voice pune comunicarea in centrul afacerii dvs. serveste ca fundatie pentru comunicatiile de afaceri prin suportarea comunicatiilor unificate multi-media si prin amestecul de:

  • facilitati bogate
  • standarde deschise
  • extindere
  • flexibilitate
  • management


Openscape Voice ca solutie soft de telefonie avind nativ standardul SIP, din clasa operatorilor este singura aplicatie de voce pentru companii foarte mari ce este total integrata cu serverul de Comunicatii Unificate Deschise oferita ca parte a solutiilor complete de Comunicatii Unificate.

Openscape Voice suporta pina la 100 000 utilizatori per cluster si virtual un numar nelimitat de utilizatori in reteaua companiei sau alte retele. Alternativ poate fi configurata cu 300 pina la 5000 utilizatori. Toate aceste facilitati pozitioneaza Openscape Voice departe de ceilalti competitori oferind cel mai scazut cost total al detinerii fata de toate solutiile existente pe piata.

Suplimentar ofera o gama larga de alte solutii necesare comunicarii ce sunt tot solutii din gama Solutiilor deschise, aici sunt incluse urmatoarele aplicatii: voicemail, conferinta, mesagerie unificata, colaborare multimedia (voce, video, e-mail, IM) pot fi adaugate ca solutii gazduite de catre Centrul de date - Openscape Voice.
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE