Unify Partner
despre noi contact newsletter
Cauta
OpenScape Web Collaboration - Solutia dvs de comunicatii va ajuta sa fiti competitivi?
Hipath 3500

Centrala telefonica Hipath 3500

Sistem 19" rack, Maxim 60 canale (ISDN/analogice - in functie de tara), Maxim 48 interioare digitale, Maxim 192 statii IP HiPath Cordless cu 7 statii de baza 32 telefoane DECT ...

Polycom

Solutiile de audioconferinta de la Polycom

Claritate, si calitate a vocii concepute pentru sali de conferinta mari

Sala dvs de conferinta este unul dintre cele mai valoroase locuri. Dar chiar si intr-o sala mica, teleconferinta este mai productiva si eficienta atunci cind vocile participantilor se aud clar si calitativ in timpul conversatiilor simultane. Doar tehnologia - Polycom Acoustic Clarity ofera o calitate deosebita a vocii cu o buna acoperire a microfonului, pentru a asigura calitatea conferintelor de voce.

Polycom Voice Station 300 Polycom Voice Station 300

Voice Station 300 reda un sunet de calitate in camere mici sau birouri. Este solutia perfecta pentru comunicatii hands-free de cea mai buna calitate. Calitate a sunetului intr-o sala de conferinte de dimensiuni mici sau in birouri. Este alegerea ideala si ofera o claritate deosebita in camere mici si birouri. Inglobeaza o tehnologie ce face posibila o comunicare naturala pe 2 cai, asa ca fiecare poate auzi si fi auzit cu claritate. Din acest motiv, Voice Station 300 este alegerea perfecta pentru birouri si sali mici. Prin tehnologia Polycom Acoustic Clarity, Voice Station 300 va permite o conversatie optima, pe 2 cai.


Polycom Voice Station 500 Polycom Voice Station 500

Calitate a sunetului intr-o sala de conferinte de dimensiuni mici sau in birouri. Este alegerea ideala si ofera o claritate deosebita in camere mici si birouri. Inglobeaza o tehnologie ce face posibila o comunicare naturala pe 2 cai, asa ca fiecare poate auzi si fi auzit cu claritate. Din acest motiv, Voice Station 500 este alegerea perfecta pentru birouri si sali mici. Prin tehnologia Polycom Acoustic Clarity, Voice Station 500 va permite o conversatie optima, pe 2 cai. Bluetooth, sensibilitate microfoane: pana la 2 metri fata de baza. Frecventa de raspuns speaker: intre 300 si 3,3 kHz.


Polycom Sound Station2 Polycom Sound Station2

Sound Station 2 este un sistem de ultima generatie, redefinind standardele unor conferinte business, oferind o convorbire de calitate.
Printr-o comunicare in tehnologie full-duplex, oferind o conversatie simultana pe doua cai, Sound Station 2 este mai mult decat potrivita pentru salile medii de conferinta. Va puteti bucura de noi avantaje: un display pe care veti primi informatii despre apelurile efectuate sau receptionate si functiile sistemului. Tehnologie inovatoare: Dynamic Noise Reduction, ofera o sensivitate crescuta a telefonului si reduce zgomotul de fond. Utilizatorii pot folosi acest sistem, vorbind normal, chiar si de la 4 m Sound Station 2 ofera un microfon cu 360 grade de acoperire.
Disponibil in varianta cu sau fara display.


Polycom Sound Station2 Ex Polycom Sound Station2 Ex

Versiunea expandabila a modelului SoundStation2, aceasta permite adaugarea a 2 microfoane suplimentare ce extinde zona de acoperire a sistemului cu pina la 50 % si dispune de un sistem ce activeaza doar microfonul cel mai aproape de vorbitor eliminind astfel foarte mult zgomotul de fond.


SoundStation 2W DECT SoundStation 2W DECT

Performanta conferintei de voce combinata cu libertatea de miscare si flexibilitatea.
Se foloseste standardul DECT ceea ce elimina posibilitatea interferentelor cu retelele wireless.
Poate fi folosit la distanta de pina la 50m de baza si ofera pina la 24 ore de convorbire securizata prin criptare.
Are posibilitatea de conectare cu telefonul mobil pentru a putea face conferinta de oriunde.
Disponibil in diverse variante constructive expandabile sau nu.


SoundStation VTX 1000 SoundStation VTX 1000

Primul sistem de teleconferinta de inalta calitate din lume, Sound Station VTX 1000. Inalta calitate si claritate a vocii chiar si la 6 metri departare.
Polycom are o solutie revolutionara: Sound Station VTX 1000. Sistemul SoundStation VTX 1000 va permite sa vorbiti in mod natural la o distanta de la 1 metru la 6 metri distanta de microfon, iar partenerii de discutie sa va auda clar, putand sa va cresteti productivitatea, sa luati astfel decizii rapide si va veti bucura de calitatea conversatiei. Primul sistem de teleconferinta de inalta calitate din lume, Sound Station VTX 1000 acopera intregul spectru de frecventa, redand perfect fiecare sunet si silaba, ca si cum v-ati afla in aceiasi incapere. Puteti downloada un nou software pentru a adauga noi caracteristici si functii, prin simpla formare a unui numar direct de pe sistemul VTX 1000.

Microfoanele si subwoofer-ul se comanda separat.


SoundStation IP 7000 SoundStation IP 7000

Sound Station IP 7000 beneficiaza de tehnologie Polycom HD, marind productivitatea si reducand oboseala instalata in timpul convorbirilor transformand apelurile din timpul unei conferinte normale in conversatii interactive de o claritate maxima. Ofera calitate audio high-fidelity de la 160 Hz pana la 22 kHz, capturand atat frecventele joase cat si cele inalte ale vocii umane pentru apeluri de conferinta ce se aud la fel de natural ca si cand te-ai afla in aceeasi incapere.
Pentru toate apelurile de conferinta, Sound Station IP 7000 ofera o performanta audio ce depaseste cu mult generatiile anterioare de telefoane pentru conferinta. De la tehnologie full-duplex care elimina eventualele deconectari pana la cele mai avansate tehnologii de anulare a ecoului, Polycom este singurul care poate oferi experienta unei conferinte de calitate fara nici un compromis.


SoundStation IP 6000 SoundStation IP 6000

Sound Station IP 6000 este o inovatie in ceea ce priveste raportul pret/performanta pentru birouri manageriale si sali de conferinta de dimensiuni mici si medii.
Tehnologie Polycom HD Voice pentru apeluri high-fidelity
Avand preturi comparabile cu telefoane de conferinta analog dar cu o performanta acustica si functionalitate IP mult mai mari, clientii care aleg tehnologia VoIP bazata pe SIP pot imbunatati acum, in mod semnificativ infrastructura lor IP.


Polycom QDX 6000 Polycom QDX 6000

Sistem de video conferinta cu o calitate a imaginii la rezolutie DVD si posibilitate de partajare documente.
Sistemul este VoIP si foloseste o banda de minim 256 Kbps si de maxim 4 Mbps.Standardele folosite sunt H 323 si SIP.
Echipamentul este usor de utilizat, creste productivitatea si ajuta la o recuperare rapida a investitiei.


Polycom HDX 7000 Polycom HDX 7000

Ofera videoconferinta la calitate HD fiind solutia ideala pentru companiile mici si mijlocii. Optional se poate activa functia de multipoint bridge ce permite comunicarea simultana cu pina la 4 locatii.
Conectivitate IP - H 323 si SIP dar si optiuni pentru conectare linii ISDN BRA sau PRA.
Dispune de o camera Eagle Eye cu zoom optic de 12x.
Tehnologia Lost Packet Recovery patentata de Polycom ofera o calitate chiar si in retelele congestionate.


Polycom HDX 6000 Polycom HDX 6000

Cel mai rentabil terminal de videoconferinta.
Calitate video HD incepind cu 720 pixeli la 30 fps folosind o banda incepind cu 512 Kbps si standardul H.264 High Profile.
Integrare cu solutia Polycom Converged Management Application.
Capabilitati de partajare continut datorita aplicatiilor inovative People + Content IP de la Polycom.
Dispune de o camera Eagle Eye cu zoom optic de 12x.
Tehnologia Lost Packet Recovery patentata de Polycom ofera o calitate chiar si in retelele congestionate.


Polycom VVX 1500 Polycom VVX 1500

Primul telefon multimedia de business ce combina telefonia, videoconferinta si aplicatii integrate.

Facilitati:
  • Interfata color intuitiva de tip "touch-screen" pentru voce, video si aplicatii
  • Telefon cu 6 linii telefonice (operatori) cu functia Polycom HD Voice
  • Initiere de video conferinta printr-o singura atingere direct de pe display
  • Camera video ajustabila pe verticala si display ce se adapteaza la mediu pentru a oferii confort vizual
  • Platforma de aplicatii customizate Polycom XML API, microbrowser integrat si USB 2.0 pentru aplicatii
  • Aplicatii de productivitate si personalizare: Polycom Productivity Suite, Polycom My Info Portal si Digital Photo Frame
  • Integrare cu mare varietate de IP PBX
  • Porturi integrate de Gigabit Ethernet (GigE) cu functie de switch
  • Alimentare prin LAN - PoE - IEEE 802.3af consum de maximum 11W - "green" world
  • Senzor de miscare pentru activarea display-ului, util pentru a economisi energie in perioada in care nu este nimeni in birou.
Prima pagina | Solutii | Servicii | Produse | Inchiriere | Parteneri | Stiri | Harta sitului | Contact | Termene si conditii
Centrale telefonice Siemens : Telefoane digitale : Telefoane IP : Telefoane analogice : Openscape Office MX : Siemens Gigaset
Director WEB
Web-List, Indexul site-urilor romanesti
Coperta creative society
Fonduri UE